Valget faldt på Purmo plan compact

Ja, som sagt faldt valget på Purmo plan compact, da vi skulle have nye radiatorer i den børnehave jeg arbejder i.

Jeg var med i det udvalg der skulle vælge de nye radiatorer i børnehaven, da den skulle total renoveres.

Det var egentlig kun Finske Purmo der var med i opløbet, alle modellerne i Purmo plan serien er super gode. Men det blev Purmo plan compact der løb af med sejren.

Der var flere kriterier vi skulle tage højde for da vi skulle vælge hvilke radiatorer der skulle bruges. For mig var det at radiatoren have en god grøn profil, der betød noget, jeg vil kunne anbefale en radiator, med god samvittighed.

Alle modellerne i Purmo plan serien har en suveræn god grøn profil. Hvis vi ser på de løbende omkostninger til driften eller på Dansk den løbende varmeregning. Hvor meget det koster løbende i kroner og øre betyder ikke så meget for mig, da det er kommunen der betaler og de har nok af penge. Men jo mindre varmeregning jo mindre brændsel til opvarmningen må der være brugt.

Jo mindre brændsel man bruger til opvarmning jo mindre Co2 udslip vil der også komme, og det er jo godt for vandstanden i verdenshavene og skoven i Brasilien. Jeg vil ikke sige at jeg er en ekspert med hensyn til det der Co2 halløjsa, men jeg mener at kunne huske at det er sådan det hænger sammen.

Jeg var sidste sommer på et højskoleophold hvor vi lærte om, hvordan man kan opbygge et bæredygtigt samfund uden at ødelægge naturen i jagten på profit. Det var på højskolen at jeg lærte om opvarmning, Co2 og en hel masse andet jeg har glemt. Men hyggeligt var det i hvert fald.

Men for at gøre en lang historie kort og ikke at lyde alt for teknisk kedelig som lærerne på højskolen, så er Purmo plan compact en af de radiatorer der har den bedste varmeydelse du overhovedet kan få.

Nu dannede jeg ikke min mening om radiatoren bare ved at læse i Purmos folder, jeg var smartere end som så. Jeg ringede til Henning, en af mine lærere på højskolen og spurgte hvad han mente. Han sagde den er ok, hvis den er ok for Henning er den også ok for mig.