Ungdommen styrketræner

 

Der er  i dag flere og flere teenagere der styrketræner, og det ser ikke ud  til at udviklengen har tænkt sig at vende, og inden længe vil blive  gjort op i medierne hvorvidt det er sundt at vores unge er så optagede  af deres egne kroppe, om det er sundt at træne i så ung en alder,  og hvorvidt de mange præstations fremmende midler kan have alvorlige  negative effekter på de unge. Det er mit job som skribent at tage højde  og holde øje med de unge og sørge for at de ikke skader sig selv.
weightgainer
Min område dækker de midler der gør at de unge kan præstere bedre  når de træner, og som alle ved er der meget konkurrence blandt de  unge i sådan en alder, og vi er derfor bange for at mange af de unge  vil benytte ulovlige midler i kampen om at blive størst og stærkest.  Problemet er nemlig ikke når de bruger de lovlige midler, det er overgangen  til de ulovlige der skader samfundet. Mange unge bruger i dag weightgainer  produkter til at blive større og stærkere, og det er utroligt svært  at stoppe dem fra at bruge weightgainer, da det er til at købe overalt på nettet og i detail butikker.

Det er faktisk så nemt at man kan gå ned i sin lokale sportsforretning  og købe weightgainer, uden overhovedet at vise noget som helst idenfekation  omkring sin alder. Og det er et af problemerne ved weightgainer, at  regeringen ikke har sat en aldersgrænse, ikke fordi weightgainer er  farligt på nogen måde, tværtimod, så længe de træner samtidigt  med brugen af weightgainer er det sågar sundt.