Udstyr til før og efter en vandskade

Måleudstyr

Hvis du går og tvivler om der er lidt fugt, rundt omkring på din ejendom, er det en god idé at købe noget måleudstyr. Du kan købe fugtmåler, så du kan se, om du er ved at tage vandskade på dine vægge og gulve m.m. Måleudstyr er nok den bedste forebyggelsesapparat til vandskader, http://www.vandskadeservice.dk/. Men hvis du ikke kommer til at bruge en måler, eller du bare ikke vil bruge penge på at eje en, så kan du også tilkalde en professionel inden for området, som kan komme og give en vurdering af din ejendom.

Luftrensere

Luftrensere er gode til at holde fx et arbejdsrum fri for svævestøv og store mængder luftbårne støvpartikler. En luftrenser er god til at fjerne dårlig og ubehagelig luft. Efter en vandskade i dit hjem og i affugtningsfasen er det en god idé at have en luftrenser samtidig (det vil en autoriseret dog gøre alligevel) men hvis skaden fx ikke er så stor, så du selv kan klare det, med køb eller lån af lidt maskiner, er en luftrenser både forholdsvis billig og nem at håndtere. De kan også lånes hos autoriserede vandskadeservice.

Ventilation

Ventilation er god til at øge luftcirkulationen. Den kan øge det med helt op til 100% og man kan få maskiner, som er meget billige. Den er vigtig til affugtning på en ejendom efter en vandskade og den er ekstrem effektiv. De n er også god til andet arbejde som fx bygningsarbejde, rengøringsarbejde, transportering af både koldt og varmt luft, farlige gasser, røg m.m.

Damprensere til vandskade

En damprenser har mange anvendelsesmuligheder, og den sikrer både effektiv rengøring og sundt indeklima. Hvis du er blevet ramt af vandskade, er en damprenser en god maskine til hjælp med affugtning. Den renser fx gulv, hvor den samtidig tager noget af fugten i luften.