Sjov med GU10 lys

 

En klog man sagde engang at man kun har det sjovt  man selv laver, og det er i så sandelig grad sandt. Hvis man ikke  opsøger at have det sjovt, så har man det aldrig sjovt, og det  er ganske enkelt bare sådan tingene nu engang fungerer. Selvom du ikke  opsøger at have det sjovt, betyder det ikke at du aldrig har grint,  der vil selvfølgelig altid være nogle gange, hvor du falder over noget  sjovt. Enten om det er med vilje eller ej, vil alle mennesker engang  imellem have det sjovt, og det er jo også godt.

GU10 LED Det ændrer dog  ikke på at dem der har det sjovest er dem der opsøger det. Det  betyder også at hvis du opsøger det sjove, at du rent faktisk  også er sjovere at være sammen med, og på den måde vil  du ende med at have det endnu sjovere. Det er nemlig fordi det er muligt  for dig at have det sjovt sammen med andre, og hvis du er en sjov person,  så vil folk der også vil have det sjovt, og som opsøger det at have  det sjovt. De vil nemlig blive tiltrukket af dig når du er sjov.

Det er Sjovt med GU10 lys
På  den måde ender du med at have det endnu sjovere, og det er en rigtig  god spiral at komme ind i. Der er selvfølgelig altid ting der gør  at vi ikke altid kan have det sjovt som arbejde, og af og til kan økonomien  også være en stop klods når man vil have det sjovt, men typisk er  det altid muligt at have det sjovt, også på arbejde.

Et godt eksempel  er at jeg skulle op sætte nogle GU10 lamper i en vens lejlighed, se dem  her. Selvom det ikke havde udsigt til at blive sjovt,  endte det med at blive ret sjovt at sætte GU10 lamper op, selvom det  næsten lyser umuligt. Det min ven og jeg gjorde, var at vi lavede en  leg med at sætte GU10 lamper op, og på den måde endte vi med at have  det sjovt med at sætte GU10 lamper op.