Sådan kan du også benytte Hovedstaden på

motoriseret

For 3 dage siden var jeg en tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med mine bekendte.


Der var mange der kørte forbi mig på de her nye løbehjul med elmotor og cykelstierne var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt forskrækket og forstod ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Det var særligt yngre der kørte rundt på løbehjul, men hvorledes kunne de have råd til det. Jeg spurgte en fyr nok i starten af 20’erne, og han var så sød at forklare at han havde lejet den og slet ikke ejede den. Faktisk sagde han, at han kørte gratis da han havde fået en rabatkode.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Lime, Wind, Circ eller Voi. Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. Jeg fandt faktisk ret nemt en app på min smartphone som kunne give adgang til nogle af de her løbehjul. Og rigtig nok man kunne bruge en rabatkode. Så derfor søgte jeg hurtig på Tier kampagnekode, som var den app eller applikation jeg havde installeret.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en rabatkode til den her app, der var der også en del andre interessante rabatkoder som man kunne anvende. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Ungerne vil gerne være med

Det er ikke fair at børn altid skal være ekskluderet fra de her sjove oplevelser! Det er noget af det der gør livet til noget ekstraordinært at prøve mange af de her ting sammen. Ikke desto mindre skal han altså beskyttes fra top til tå og han skal heller ikke fryse hvorfor jeg har ham i sin tætte og slidstærke heldragt og godt tucket ind med uldne halstørklæder. Om børnene så skal forsøge sig med et airboard eller et motoriserede løbehjul er helt op til barnet selv. Men det er da utroligt at man ikke lejer airboards på samme vis som med el løbehjul. Til gengæld kan du her finde en guide til gode segboards, som burde være helt fine til lidt at fryse rundt i baggården! Hvis alt det nye halløj er lidt for meget for dig, så kan du gå rent retro og lave en sæbekassevogn. Her skal du bare bruge en bund fra en brugt barnevogn med alle 4 hjul, nogle træplader eller lignende til at bedække sæbekassevognen, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn sammene med vores børn anvendte vi for det ikke skal være løgn en chin-up bar, der netop kunne fungere perfekt som en type styrefunktion til sæbekassevognen.


Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!