Sådan kan du danne dig et overblik over dine maskiner

Hvis din virksomhed anvender maskiner, kan du danne dig et overblik over disse ved hjælp af flådestyring. Det er et system, der er udviklet til at give dig et overblik over en flåde af køretøjer. Derfor er systemet altså ikke udviklet til flåder, selvom navnet antyder det.

Tværtimod anvender systemet avanceret computerteknologi, satellittjenester og GPS-teknologi til at spore køretøjerne med. Det giver dig mulighed for at altid at have styr på din virksomheds maskiner. Du kan læse mere om flådestyring her.

Sådan fungerer flådestyring

Som nævnt kan du anvende styringsformen til din virksomheds maskiner og køretøjer. Mere konkret fungerer systemet ved, at du installerer computerteknologi i dine maskiner eller køretøjer. Herefter anvender du både satellittjenester og GPS-teknologi til at spore din flåde af maskiner.

Denne teknologi giver dig også mulighed for at spore din flåde 24 timer i døgnet. Du får også et overblik over, hvor de forskellige fartøjer placerer dig geografisk. Det kaldes også for geo-lokalisering.

Husk også servicen

Det er ikke ligegyldigt, hvilket firma du køber dit flådestyringssystem fra. Nogle systemer tillader dig nemlig at oprette både service- og eftersynsrapporter i selve systemet. Her vælger du selv, om der skal indrapporteres efter antal kilometer eller antal maskintimer.

Når det så bliver tid til eftersyn, vil din virksomhed automatisk bliver notificeret. Det fjerner en stor del af ansvaret fra dine skuldre, da du ikke selv skal gå rundt og huske på datoen.

Disse maskiner kan anvende systemet

Du kan anvende systemet i alle slags køretøjer. Blandt andet kan du anvende systemet i personbiler, varevogne og ladvogne.

Ligesådan kan du også anvende systemet i både og påhængsmotorer. Du kan også anvende systemet på anlægsudstyr, entreprenørmaskiner og endda motorcykler. Faktisk findes der højest sandsynligt ikke det køretøj, hvor du ikke kan anvende systemet.