Sådan indretter du soveværelse i stuen

Huslejepriserne i Danmark stiger og stiger, og man kan derfor være nødt til at gå på kompromis med pladsen. Hvis man eksempelvis gerne vil bo i København, kan selv de mindste steder være uhyggeligt dyre. Der er heldigvis rigtig mange gode løsninger på hvordan man bedst optimerer sin plads, så man kan få alt på en gang. En seng ved man at man ikke kan undvære, men den fylder rigtig meget. Man kan derfor med fordel investere i en skabsseng.

Hvorfor købe en skabsseng?

Du har formentlig markant mere vægplads end du har gulvplads, og det kan du lige så godt udnytte. Når sengen er slået ned, så har du et sted at sove, og når den er slået op, har du et smukt møbel og meget mere plads. Det er derfor det ideelle møbel at investere i, hvis du er presset på plads.

Hvilken skabsseng skal man købe?

Her skal du både tænke på indretning og komfort. Selve skabet skal være et der passer til lokalet, i både størrelse og design. Der er heldigvis kommet et kæmpe marked for det, og du kan eksempelvis købe din skabsseng på https://www.sovevaerelse.dk/skabssenge-og-vaegsenge/. Ydermere skal sengen naturligvis være komfortabel for dig at være i. Vi bruger 1/3 af vores liv på at sove, så man må aldrig gå ned på komfort. Der er derfor en god idé at finde ud af om man er til hårde, bløde eller formgivende senge, og så købe derefter.

Hvilken størrelse skal man gå efter?

Det handler ganske enkelt om behov. Du kan nemlig både købe skabssenge der er enkeltmands, halvanden-mands og dobbeltseng. Bor du alene kan du derfor med fordel købe en mindre seng, men hvis I er et par, kan I købe en dobbeltseng. Det giver selvfølgelig sig selv, at jo større sengen er, des større er skabet også.