Prisen på kabler

 

Det er  altid svært at finde den bedste pris, og den bedste pris når det er  første gang man skal købe noget nyt. Det oplevede jeg her forleden  da jeg skulle have fat i et hdmi kabel for første gang. Jeg vidste  at man kunne købe det i de fleste elektronik forretninger, men jeg  vidste også at de var væsentligt dyrere i disse forretninger, og det  var svært at komme uden om når man er nærig som jeg er født. Jeg  begyndte derfor at lede på nettet, og det blev jeg såmænd mere forvirret  af for der var et utal af forskellige former for et hdmi kabel, og jeg havde ikke den fjerneste ide om, hvilken for for hdmi kabel  jeg skulle bruge. Jeg fandt dog en hjemmeside hvor de havde et hdmi  kabel der lignede det jeg skulle bruge.
HDMI kable 5
Problemet var bare at prisen  var så vanvittig billig i forhold til de priser jeg havde set i detail  butikker, og det kunne jeg ikke få til at hænge sammen. Jeg undersøgte  derfor lidt mere omkring hdmi kabel, og jeg fandt hurtigt ud af, at  det faktisk var det samme hdmi kabel, men det ganske enkelt bare var  så meget mere billigt. Det blev jeg selvfølgelig meget glad for, da  jeg følte at jeg havde snydt systemet, og hvad der er sparet, er hvad  der er tjent, sådan tænker jeg i hvert fald over det.

Så det endte  altså med at jeg fik mig et meget billigt hdmi kabel, og det har virket  uden problemer og beklagelser, så det hjælper altså altid lige at  lede en ekstra gang, inden man hopper ind i et køb for hurtigt. Det  var altså den lektie jeg lærte, første gang jeg skulle købe et hdmi  kabel, og jeg har siden brugt den samme hjemmeside, hver eneste gang  jeg har haft brug for noget elektronisk udstyr. Jeg har nemlig senere  fundet ud af at det ikke bare er et billigt hdmi kabel de har at tilbyde,  de har også meget andet elektronik, og når man sammenligner det med  andre hjemmesider og detail forretninger er det stadig det billigste  sted at handle.