Pigerne og deres DKNY parfume

 

Det er meget sjovt engang imellem at se på piger, og det er selvfølgelig  noget mine venner og jeg gør meget, ligesom alle andre drenge. Det  er ret sjovt med drenge og piger, og så se på hvor meget de rent faktisk  kan tiltrække hinanden. Det er  meget sjovt, og det er nemt at  opsætte forskellige metoder til at bevise dette, men det vil vi slet  ikke ind i nu. Vi skal nemlig fokusere på hvordan mine venner og jeg  fandt ud af at den bedste parfume var DKNY parfume. Det gik sådan at vi i lang tid havde gået  i byen samme, og haft det mega sjovt sammen flere gange. Det vi altid  gik i byen for var for at have det sjovt, og måske være heldig at  finde en sød pige.
parfume
Det gik sådan set også meget godt for de fleste  af os, og det var ganske enkelt bare sjovt. Vi stod altid og snakkede  om forskellige piger, og en dag kom vi ind på emnet hvem der lugtede  bedst, og lige netop hvorfor hun gjorde dette .Vi fandt derfor ud af  hvilken parfume hun brugte, som viste sig at være en bestemt DKNY parfume  model, som eftersigende skulle være ret god.

Den nye  DKNY parfume

Vi spurgte også flere  piger om de kendte den, og om de syntes denne DKNY parfume model var god, og det sagde de alle sammen.  Der var sågar flere af dem der sagde at det klart var den bedste DKNY  parfume model, hvis ikke den bedste parfume der overhovedet var. Der  var altså ingen tvivl om at denne DKNY parfume var ret god. Vi købte  derfor denne DKNY parfume, for at lugte lidt mere til, og den var god  nok denne DKNY parfume var ret god, og vi nød alle sammen at lugte  så meget til den.