Min kone elsker at bruge vores dankort og købe smykker online

 

Her den anden dag kom jeg hjem fra arbejde, og jeg blev skræmt at synet af min kone med vores fælles dankort i hånden ved vores bærbare computer, en Mac Book Air, for jeg vidste hvad hun var igang med. Jeg tænkte nok at hun sad og købte tøj eller lignende, men nej jeg tog fejl, hun sad og købte smykker online. I starten var jeg rædselsslagen, for jeg tænkte at smykke online nok kostede en formue – Det jeg forbinder smykker og kvinder med, er nemlig dyre priser. Dog tog jeg forfærdeligt fejl, og efter en længerer og meget ophedet diskussion med min elskede hustru, så kom vi frem til at smykker online faktisk ikke kostede mere end et par hundrede kroner, og endda helt ned til en tyver’. Så pludselig kunne jeg altså sætte mig i min yndlings læderstol og ånde lettet ud – Det var smadder dejligt. smykkerJeg har jo forfærdelige traumer med min kone, som elsker at købe sko, og det kan altså blive en utrolig dyr affære på dankortet, men nå smykker online er så billige, så er jeg da glad for at hun har skiftet sin sko hobby ud med en smykke hobby, det er i hvert fald en fordel for mig, og billigere. Det er jo faktisk mig der tjener de fleste penge, det fortæller jeg hende selvfølgelig ikke, hun er dog lidt en trofæ kone.

En trofæ kone er jo en man har ved siden af alle sine penge. Det jeg lige præcis mener med det, det er at hun er sindsygt smuk og flot, og det kan jeg altså godt lide. Jeg er helt vild med femine kvinder med langt lyst hår og en god krop, og det har hun, så det er jeg tilfreds med. Ved siden af det går hun med fine smykker, som hun altså har anskaffet sig ved at købe smykker online. Der er intet bedre end kvinder som går op i at gå med smukke smykker.