Mie venners lån

 

Jeg har  mange gode venner, og de er alle sammen meget forskellige, og vi er  langt fra ens. Jeg har dog en ven, som ligner mig på en prik. Vi ligner  ikke hinanden på vores udseende, men vores væremåde og vores mentalitet  er meget ens, og vi har altid haft de samme problemer, og de samme fordele  i livet.

Vi har derfor også valgt at flytte sammen, hvilket vi begge  er meget glade for, men der er dog et enkelt problem, som er vores fælles  problem, nemlig vores økonomi.

Vi har derfor hver især taget et billig lån, for at få råd til vores lejlighed, og mange af vores andre venner  mener at det er en dårlig ide med et billig lån. Ikke desto mindre  er min ven og jeg enige om at vores billig lån, er en super god ide,  og at vi ikke kan udelukke at tage et billig lån igen, hvis vi kommer  til at mangle noget.