Mangler du penge til shopping

 

Vi kender  det alle sammen, der er noget i et butiksvindue, eller noget på internettet,  man lige falder over, og forestiller sig selv med det i hånden, og  hvor meget godt det kunne gøre for en. Sådan en ting faldt jeg over  forleden, problemet var bare at det var alt for dyrt, og jeg kunne ikke  se mig selv uden tingen, og jeg fandt derfor et billig lån, og købte tingen.

Mange af mine venner rystede på hovedet af mig,  for tingen kunne ifølge deres tankegang godt undværes, men jeg har  altid ment at man skal følge sit hjerte, og ikke stå tilbage for noget,  om så det strider mod alt fornuft, skal man stadig gøre det hvis man  har lyst ellers vil man fortryde det senere. Jeg tog altså et billig  lån, og jeg er i dag stadig glad for min ting, og mit billig lån,  var hurtigere forsvundet end jeg havde regnet med, så jeg fortryder  ingenting, og jeg ryster i dag over mine venner når de overtænker  tingene og f.eks. ikke tager et billig lån, hvis der er noget de lyster.