Jeg laver pakkekalender til min kæreste

Jeg har kigget meget på hjemmesiden www.kalendergaver.dk på det sidste. Og det har jeg gjort fordi jeg er i gang med at lave en pakkekalender til min kæreste. Det synes jeg er sjovt at bruge lidt tid på, og så håber jeg i øvrigt, at han synes det er sjovt. Jeg synes i hvert fald allerede nu, at det er både hyggeligt og sjovt at gå og påbegynde arbejdet, og tænke på hvilke ting, jeg gerne vil pakke ind og give ham i sin pakkekalender. Jeg tænker meget på, hvad han vil synes er lækkert at få i gaver, og desuden så tænker jeg også på, at der skal være nogle ting imellem, som vi begge kan bruge sammen. Nogle af tingene, der er primært tingene i hverdagene, er meget små, og i weekenderne får han så altid nogle lidt større ting, som jeg går ud fra, at han bliver ekstra glad for.
pakkekalender

En pakkekalender bliver vi begge glade af

 

Jeg kan virkelig godt lide at gøre noget for min kæreste, som gør ham glad. Derfor kan jeg for eksempel også godt lide at lave en pakkekalender, fordi her får jeg lov til at gå og tænke på ham. Når jeg gør det, så kan jeg sætte hans ønsker lidt i fokus, og så kan jeg se, hvorledes jeg kan imødekomme hans ønsker, for at gøre ham glad. Jeg ved at han bliver glad, når han ser at jeg har gjort et stykke arbejde ud af at finde de helt rette ting til hans pakkekalender for hans skyld, og så bliver jeg jo også selv rigtig glad. Derfor glæder jeg mig vildt meget til det bliver december, så vi kan få bragt hans pakkekalender på banen. Og jeg er spændt på at se hans reaktion den første dag.