Jeg har for nyligt fået dørtelefon

Jeg har ikke altid været vant til at have en dørtelefon. Det har sådan kommet lidt an på hvor jeg har boet, du ved, og de fleste steder jeg har slået mig ned, har der altså lige netop ikke været en dørtelefon. Det er der så her det nye sted, hvor jeg for nyligt er flyttet ind, og det er så noget nyt, som jeg skal til at vænne mig til.door phone Nogle af mine venner ved, hvordan jeg har det med det, og derfor driller de mig nogle gange ved at gå forbi min opgang, og så trykke på min dørtelefon, og så gå videre. Når jeg så kommer hen til min dør oppe på tredje sal for at tjekke, hvem der er i den anden ende af min dørtelefon så er der ingen i den anden ende til at give sig til kende. Det har de det vel sjovt med, de gæve gutter.

Det er fint nok når vennerne for sjov ringer på  min dørtelefon

Nå, men for pokker. Jeg skal jo lære det en dag, det med at være i besiddelse af en dørtelefon ved den bopæl, hvor jeg bor. Så det er faktisk fint nok, når vennerne tager lidt gas med mig på grund af min dørtelefon. Sådan lærer jeg nemlig bedst, at det blot er noget uventet, men ikke noget farligt, der skal til at ske, idet noget eller nogen ringer på min dør. Det kan jeg ligeså godt få ind under huden en gang for alle, så jeg kan vænne mig til sagen, og så den derfor ikke længere vil plage mig. For hvorfor bruge tiden på de små ting i livet, når der er noget derude, som er vigtigere at tage sig til. Det kan jeg i hvert fald ikke se nogen grund til.