Jeg har efterhånden været på mange kulturrejser til Europa

 

Jeg er et berejst og belæst mennesker. Jeg holder af at lære nye ting, at udvide min horisont, og at se hvad der sker rundt omkring mig. Derfor er jeg vild med kulturrejser i Europa, hvor der er en masse spændende ting at se og en masse ny viden at hente. Min lyst til at lære mere bliver stillet når jeg er på dejlige kulturrejser til Europa, og derfor kan jeg ikke rigtigt få nok af at tage på sådanne ture.

Det er vel også derfor, at jeg efterhånden har været virkelig mange steder rundt omkring på dette kontinent, hvor jeg virkelig føler at jeg har haft mange interessante ferier gennem tidens løb, og har oplevelser, som jeg kan tage med mig i graven. Jeg glemmer for eksempel aldrig nogen sinde dengang jeg var oppe i Eiffeltårnet i Paris på en varm sommerdag.