Jeg går og venter på en positiv graviditetstest

Jeg og min kæreste har en kæmpe stor drøm om at jeg skal blive gravid, og at vi sammen skal være forældre, og at vi sammen skal danne en fremtid i en etableret familie med børn. Jeg kan mærke at jeg er klar til det, og min kæreste siger at han også er klar til det. Vi prøver derfor på at det er noget af det vi skal have til at lykkes som noget af det næste, det er nærmest helt blevet et projekt for os. Vi har købt et lille lager af graviditetstest ind, som vi har fundet på denne side med en online butik der sælger sådanne produkter: http://graviditetstest365.dk/. Både jeg og min kæreste er meget forventningsfulde med hensyn til om det kommer til at ske, og vi glæder os virkelig til at se det for os. Jeg kan næsten ikke tro mine egne øjne hvis jeg en dag finder ud af at jeg er blevet gravid, fordi jeg står og kigger ned på en positiv graviditetstest.

En positiv graviditetstest vil gøre mig så  glad

Jeg vil gerne se en positiv graviditetstest inden for de næste tre måneder. Det ville virkelig glæde mig overordentligt meget. Jeg vil så gerne kunne starte den familie sammen med min kæreste som vi går og planlægger, og jeg vil gerne kunne gøre det så hurtigt som muligt. En positiv graviditetstest vil virkelig på mange måder kunne gøre min lykke og give mig et billede på den fremtid som jeg sammen med min kæreste er ved at skabe for mig selv. Jeg kunne godt se os blive sammen for altid. Det vil virkelig betyde meget for mig. Jeg vil gerne kunne leve i et kærligt ægteskab resten af mit liv og kunne give mine børn al den kærlighed som de fortjener i deres møde med denne verden.