Jeg er holdt op med at købe bananer i supermarkedet

Jeg er holdt op med at købe bananer i supermarkedet  i enkelt-styk af 13 shillings.

Supermarkedet tjener styrtende med penge  i forvejen idet der kun findes en enkelt supermarkedskæde i hele området.  Den ejer derfor begge de to butikker, der går for at være supermarkeder.  Varerne her er af god kvalitet, og jeg kan godt lide at handle her.  Sagen med kreatin er den, at det er et stof, der har nogle anderledes  egenskaber. Der er altid mindst 3-4 kasser åbne, når jeg handler der,  og der er kø ved alle kasser.

Jeg har derfor besluttet mig for, at  de lokale kvinder har mere brug for at sælge en banan i ny og næ.  Og her kan det variere meget, hvor mange bananer, jeg køber. Mit personlige  forbrug er sat op til to bananer af gangen, enten hver dag eller hver  anden. Når jeg skal ud og finde aber at fodre, køber jeg op til tyve  bananer. De koster ti shillings stykket, se http://www.bodylab.dk/shop/kreatin-4c1.html.  Der er måske op mod 50 forskellige steder at handle bananer i nærområdet,  men de koster altid ti shillings.

Det er en fast pris som alle handlende  er enige om. De ved, at hvis de sætter prisen lavere får de fjender,  og hvis de sætter den højere vil kunderne købe andetsteds.

kreatinMed kreatin  er det noget andet. Kreatin har en helt speciel egenskab, og her spiller  prisen ikke ind på noget særlig højt niveau. Med sin faste pris kan  kreatin gøre sig det godt i den ene og den anden sammenhæng. Indholdet  af kreatin i et produkt afgør noget med fastheden i produktet og energifordelingen  i produktet. Når energien er høj kan produktet bruges til mange ting.  For eksempel kan træning være et eksempel. Når man træner og bruger  kreatin, kan man ofte optimere effekten af sin træning.