Husk at få dit hjem algebehandlet

Du har nok allerede tænkt over det; de grønne og hvide pletter, der dækker din terrasse, dit tag eller andre dele af din ejendom. Det er alger, og de er altså ikke kønne at se på. De kan fjernes med lidt effektiv algerens, så din bolig kan være ren og pæn igen.

Hvad er alger?

Alger er organismer, der inddeles ind i to grupper baseret på deres størrelse; mikroalger og makroalger. Mikroalger er med til at udgøre planteplankton, og makroalger er planter som tang og rødalger. Alger er i sig selv ikke skadelige for mennesker, og de er super gode for miljøet, da de er med til at opretholde klimaets balance. Dog vil vi helst være fri for dem på vores ejendomme, og det kan man med algerens.

Hvorfor skal dit hjem være algefrit?

Du synes måske at det lyder fjollet at få fjernet algerne, men der er faktisk flere gode grunde til det. Først og fremmest er algerne jo ikke flotte; hvis man ser på en terrasse som eksempel, vil fliserne se mere slidte og mørke ud, end de egentlig er. Det kan du læse meget mere om lige her. Desuden vokser alger der, hvor der er fugt og mangel på sollys, så det er heller ikke særlig tiltrækkende af mulige købere, hvis man skal sælge sit hus. I værste tilfælde kan algerne gøre den ramte overflade glat, så man kan risikere at glide og falde på grund af algerne.

Bestil algerens

Kort sagt skal du bestille algerens for at undgå grønne facader og glatte overflader, der kan lede til ubehagelige overraskelser. Det er vigtigt at vores daglige miljø er praktisk og æstetisk tilfredsstillende for os, så algerens kan faktisk have en stor effekt på din hverdag. Vælg en algebehandling til din ejendom, og oplev selv den store forskel.