Har du hørt om Weleda?

En tur i centeret

En af mine veninder og jeg havde gennem en længere periode haft ufattelig travlt og derfor ikke haft tid til at se hinanden, hvilket vi begge syntes var utroligt ærgerligt. Da vi endelig fik tid til hinanden besluttede vi os for at gøre noget ved dette problem. Vi satte begge en hel dag af i kalenderen, hvor vi skulle ud at shoppe samme i storcenteret, hvilket var noget vi begge så frem til, da vi ligeledes begge havde nogle ting, som var en nødvendighed at købe. Selv stod jeg virkelig og manglede et par sandaler, da vi snart gik sommertiden i møde, og for mit vedkommende er der ingen sommer uden et lækre par sandaler. Jeg kunne ligeledes også godt tænke mig at finde en hvid kjole, da den jeg havde der hjemme havde fået nogle skrækkelig grimme pletter, som jeg ikke kunne få af. Min veninde var ligeså på jagt efter noget nyt tøj og nogle accessoires – hvad hun manglede mere præcist, var jeg ikke klar over. Da dagen endelig kom, hentede jeg hende på station, hvor vi sammen kørte ud i centeret.

 

Tilbud på Weleda

Vi var kun lige nået der ud, da vi straks besluttede os for, at vi skulle i Matas først. Da vi kom derind spænede min veninde straks over til makeup-afdeling, hvor jeg var langt mere interesseret i cremer og olier. Da jeg gik og kiggede på olier, faldt jeg tilfældigvis over en ved navn Weleda, der tilfældigvis var på tilbud. Den så interessant ud, så jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne prøve den. Da jeg havde besluttet mig for at købe den, viste jeg den straks til min veninde, der fortalte mig, at Weleda var den bedste olie hun nogensinde havde prøvet. Det gjorde mig blot endnu mere hooked på idéen!