Gammeldags stil

 

I dagens Danmark må man for alvor sige at tiderne skifter, og det har de efterhånden gjort længe. De unges tøjstil begynder mere og mere at ligne tøjstilen fra 80’erne for alt var flower power og det simpelthen ikke kunne blive vildt nok. Og det er ikke kun de unges retro stil, der har paralleller til det gammeldags Danmark, også indboene i Danmark er begyndt at skifte karakter, og har efterhånden gjort det længe. Det er gået så vidt at flere og flere ny renoverede køkkener er begyndt at ligne noget fra før 2. verdenkrig, og det huer mig ikke. Hvis der er en ting der er godt ved at alt det nye skal være retro, så skulle det da lige være de fantastiske fletstole.
fletstole
De er ikke bare behagelige og robuste, nej de er også billige og passer perfekt ind i alt hvad der er retro. For hvem har ikke siddet på ens bedsteforældres skød i et sommerhus der aldrig har set anden civilation, og nydt at blive pusset om men bedsteforældrerne sidder i deres fletstole og nyder livet.

Det er hvad jeg kalder nostalgi når man hiver sådan en fletstol op af hatten og gør den moderne igen. Hvis vi bare kunne have holdt det ved fletstole havde jeg været en lykkelig mand men sådan skulle det jo desværre ikke gå. Men man kan jo ikke gå og hænge sig i det negative hele sit liv så jeg er begyndt at fokusere på det positive, hvilket er mine fletstole. Og jeg har snart ikke andre møbler i min kones noget så moderne hus og det er lykkedes mig at overtale min kone til at anskaffe sig flere Fletstole.