Fiskegrej og fælleskab

 

Når det kommer til vores årlige fisketure med vores fiskegrej, http://www.fluer.dk/, er der ingen grænser for hvad det kan ende med, og det ender stort  set altid i noget vanvittigt og en rigtig god historie at fortælle  når vi kommer hjem til vores familier eller venner igen. Det der er  særligt ved vores gruppe er at vi efterhånden har kendt hinanden siden  vi blev konfirmeret og mange af os inden. Ja vi gik faktisk alle sammen  i folke skolen sammen, og vi har heller ikke noget med hinanden at gøre  når vi ikke har vores fiskegrej på ryggen.

Det betyder altså at det  er muligt for os at bo i fuldstændig forskellige dele af Danmark, og  for nogle få af os også i udlandet i perioder. Derudover har vi vidt  forskellige uddannelser og job. Uanset hvad er det lykkedes os at holde  fast i hinandens fælleskab, og vi har det altid ret sjovt når vi er  på en af vores ture sammen med vores fiskegrej på ryggen. Det at vi  tager vores fiskegrej på ryggen, er både en undskyldning men også  en måde hvorpå vi kan komme ud i områder hvor vi sammen kan være  alene, og skabe os lige så tosset som vi vil.

Det at vi er så mange  forskellige typer betyder også at vi lever  meget forskellige  liv i vores hverdage, og det betyder bare at vi glæder os endnu mere  til at se hinanden med vores fiskegrej på ryggen, da det betyder at  vi aldrig ved hvad det ender med. Nogle gange bliver vi så fulde af  vi ikke engang kan stå op, og andre gange bliver vi så tilpas fulde  at vi tager en taxi i byen. Det er altså til trods for at vi alle sammen  er 33 eller 34 år gamle. Det må altså være et sjovt syn at møde  otte stive voksne mænd i byen der har taget noget fiskegrej med i byen  for at det skal blive sjovere, og sikkert ikke har været i bad i et  par dage.