Find nye typehuse

Der er mange ting der er svære at forstå, men jeg hader virkeligt, når folk går i dybden med at forklare mig ting som jeg udemærket godt kan forstå. Jeg er nemlig ret så klog, og det er sket mange gange, at jeg virkeligt har indset utroligt mange ting, og det er altså ret fedt for dig at tænke på. Det er altså slet ikke dumt, og jeg vil da virkeligt også mene, at det på et tidspunkt er nødt til at gå op for dig, at jeg rent faktisk ved en del mere om typehuse end du gør. Det er fint nok, at du bare bliver ved med at snakke om typehuse, for jeg ved jo allerede selv det jeg kan fortælle om typehuse. Derfor er det også mere lærerigt for mig, at lytte til dig snakke om typehuse. Det er i hvert fald det bedste for mig. Det kan jo være, at du ved en ting eller to om typehuse som jeg ikke vidste, eller måske bare havde glemt.

Husket typehuse

Det er dumt af dig, at du bare sidder og snakker om typehuse, når jeg kunne fortælle dig utroligt mange ting om typehuse du ikke vidste, og det er helt klart også med til at øge min konkurrenceevne overfor dig. Du sælger altså dig selv og din viden for billigt og for hurtigt, og det er lidt en skam. Især når jeg nu er klar til at fortælle dig en helt masse om typehuse, og på denne måde ville du lære en helt masse, i stedet bare at få dig øvet i at snakke en masse. Det er altså bedre at lære noget, og jeg syntes da helt klart, at du skal begynde at overveje at lære lidt mer eom typehuse, end du er klar over lige nu.