Få de bedste hår extensions.

 de bedste hår extensions
de bedste hår extensions

Hvordan køber du og får lavet de bedste hår extensions er for mange et godt og vigtigt spørgsmål. At få lavet hair ekstensions kan nemt løbe op i flere tusind kroner, så derfor er det vigtigt at man får den bedste kvalitet for pengene.

Det er nemt nok at finde de billigste hair extensions, man skal bare kigge lidt rundt på nettet på sider som pricerunner med flere. Men man skal være opmærksom på, at hvis man kun kigger efter prisen, ender det nemt med at man i sidste ende kommer til at betale mere fordi den kvalitet man får til den billige pris ikke holder særligt længe.

Det det gælder om er, at man skal finde den det tilbud, hvor der er et godt forhold mellem pris og kvalitet. Det kan godt være at man ender med at betale dobbelt så meget for sine hår extensions som det billigste tilbud, men hvis de så holder 4 gange så længe, så kan man godt sige, at selv om at der er dobbelt så dyrt, så er det halv pris.

Hår ekstensions har udviklet sig fra at være en mode dille til de seneste år at være en industri for sig selv, flere og flere frisører laver dem , der er frisører der har specialiseret sig i og kun laver extensions.

Dette har gjort at der også er kommet mere snyd i branchen og at ikke alle frisører er lige gode til at lave dem. Hvis vi først ser på snyd, så er det egentlig ikke frisørerne der snyder, man kan sige at de selv bliver snydt.

Som standard er der 100 gram hår i en pakke hår extensions, men det meste af håret kommer fra den 3. Verden og her er levenrandør moralen ikke altid lige god. Mange af leverandørerne putter kun 90 gram i pakkerne i stedet for 100 gram, på den måde bliver først frisørerne snydt for 10 gram hår.