Et 3D iPhone 4S cover

Hvor har jeg dog set mange søde covers med dyremotiver,  eller helt formet som dyr. Specielt er jeg helt og aldeles forelsket  i et enkelt iPhone 4S cover(http://www.iphonegadget.dk/dk/iphone-4s-cover-etui-292/ ), der ligner en sød panda. Det ligner at pandaen er på vej ud, fra  iPhonen, og den spiser et bambusskud. Den buler også lidt ud, hist  og her, så det er som om, coveret får en lille smule liv i sig, og  ikke bare er trykt på det.
iphone
Jeg mener at have hørt, sådanne covers kaldes  3D-covers. Det ville jeg i hvert fald kalde det, hvis jeg skulle navngive  dem. Det giver også helt fin mening, når nu de ikke er flade.  Den slags covers skulle vist også være meget populære. Dog har  jeg ikke set særlig mange iPhone 4S cover med 3D effekt, hvilket egentlig  er lidt spøjst.

 

Det er ikke særlig svært at finde et iPhone 4S  cover med 3D effekt, eller hvordan man nu skal sige, så det er  ikke noget problem. Man skal bare søge direkte efter det, for ellers  tror jeg ikke man finder særlig mange. Jeg har kigget lidt i butikker,  og finder altid ganske få. Måske er det også bare mig, der synes  det er de fedeste og sødeste slags covers i verden.

Dejlige panda iPhone 4S cover – Det værd?

 

Desværre er det ikke sådan et 3D iPhone 4S cover  jeg har til min iPhone. Det håber jeg det bliver snart, eftersom jeg  overvejer at købe det panda cover, som jeg har set. Det eneste problem  er, at jeg kun har set det på nettet, og ikke er sikker på, om  jeg vil betale den pris for den, plus porto. Jeg mener at det var noget  med 50 kr. portoen kostede, og hvis jeg også skulle betale de  100 kroner for coveret, så ville jeg skulle give over tredobbelt  så mange penge, som jeg plejer at give.