En negativ skimmelsvamp test

Det var sådan vi for tre måneder siden, fandt ud af at de værelse jeg havde boet i på min efterskole var fyldt med skimmelsvamp, og jeg var derfor lige nu på vej til hospitaler, hvor jeg sammen med min far skulle have taget en skimmelsvamp test. Jeg var stadigvæk så ung på daværende tidspunkt, at jeg ikke rigtigt vidste hvad en skimmelsvamp test var, og endnu mere så  vidste jeg ikke hvad en skimmelsvamp test ville have af udfald, alt afhængig efter om den var negativ eller positiv. Jeg tvivlede på  at det ville have en ret stor effekt hvis denne skimmelsvamp test ville vise sig at være positiv. Det eneste jeg kunne forestille mig var at jeg skulle tage et par piller og så ville det hele være væk. Jeg havde det faktisk sådan ret godt, og jeg kunne slet ikke mærke nogle tegn, på at jeg var syg, så jeg var derfor også  ret sikker på at denne skimmelsvamp test kom til at være negativ.

Den negative skimmelsvamp test

Min far og jeg ankom derfor til hospitalet, hvor jeg skulle have taget denne her så omtalte skimmelsvamp test. Jeg kom ind til lægen med stor selvtillid, og formåede sågar lige at få fyret nogle jokes af inden han stak nålen i mig, og jeg begyndte at græde. Jeg var slet ikke klar på denne nål, og vidste ikke at han var nødt til at have noget af mit blod for at kunne lave en skimmelsvamp test. Det skulle han åbenbart, og det var derfor at jeg efter en ret god start med nogle gode jokes, nu ikke længere var helt så kæphøj. Der var altså ingen tvivl om at jeg nu bare var musestille, og imens at min far og jeg ventede på resultatet af denne her skimmelsvamp test, sagde at han jeg ikke skulle være nervøs. Det var jeg heller ikke, og det viste sig selvfølgelig som jeg havde regnet med, også at være en negativ skimmelsvamp test.