En god videoproduktion

Jeg elsker at filme og tage billeder. Det har jeg altid gjort. Siden jeg var knægt har jeg haft et videokamera som jeg har haft med mig overalt. Det startede med at jeg filmede vores dyr. Vi havde  både høns og hunde da jeg var lille. De var rigtig sjove at filme og jeg kunne lave nogle helt utrolige videoproduktioner ud af de film jeg skød. Jeg har altid været meget optaget af at lave videoproduktion. Når jeg havde mit kamera i hånden blev jeg opløftet, jeg følte at verden var ny.videoproduktion Jeg blev let betaget af ting i naturen og jeg kunne bruge timer hver dag på at rende rundt i skoven eller ved stranden og filme. Jeg har de flotteste film af skøre dyr og vidunderlig natur. Det er rigtig sjovt at lave en videoproduktion. Det kan optage mig i lang, lang tid at lave en videoproduktion og jeg elsker når jeg har et færdigt resultat. Det er så fedt når jeg så skal vise det til mine venner og familie.

 

En videoproduktion, der består

Jeg lavede en rigtig god videoproduktion da jeg var yngre. Jeg kaldte den Iglen. Det blev et hit i min familie. Det er en moralsk lille video der består af 50 % film fra naturen og 50 % tegneserie, jeg har lavet som en del af min videoproduktion på min computer. Den er lille film er blevet set rigtig mange gange i min familie og nu og da viser de den stadig til både store og små. Hvis jeg selv Skal sige det er det en ret god videoproduktion taget den alder, jeg lavede den i, i betragtning. Jeg nyder stadig at filme og jeg gør det nu som en hobby når jeg har tid. Det er rigtig hyggeligt og min kæreste er ofte med i mine film.