En e pibe har en bedre smag end forventet

Jeg havde hørt så  meget godt om en e pibe, og var derfor pludselig klar til selv at kaste mig ud i at prøve projekt e pibe. Jeg havde dog hørt, at den der e juice, eller e væske, eller rygevæske, som den også kaldes, ikke ville smage særlig godt. Det havde jeg hørt af en person som selv havde en erfaring med et rygestop ved hjælp af e pibe og så  rygevæske. Jeg valgte at tro på ham, da han sagde, at det er svært at finde en lækker smag til en e pibe, men jeg må sige, at jeg ikke føler at han har fået ret. Jeg kan i hvert fald personligt sagtens finde en smag, som lever op til mine krav til en smag på  en rygevæske til en e pibe, og jeg kan endda finde smage, som jeg synes smager direkte godt, og som jeg derfor kan nyde. Her, http://e-cigaret-butik.dk/produkt/e-pibe-start-pakke/, kan du læse mere om en e pibe.
e pibe

Jeg er så glad for, at jeg er skiftet over til e pibe

 

Jeg må sige, at jeg generelt har en god følelse af at være skiftet over til e pibe. Jeg har det behageligt med det på en eller anden måde, kan måske ikke engang lige forklare i detaljer hvordan. Jeg føler mig nok bare inderst inde lidt bedre tilpas i min krop, og jeg føler for eksempel på alle måder, at jeg er blevet mere sund, og at jeg har vist mig selv, at jeg ønsker at tage ansvar over mit eget liv og over min egen tilværelse. Min e pibe har nærmest givet mig et spark i den rigtige retning, kan man sige. Jeg er nu begyndt over at tænke lidt mere ind til kernen af, hvad mine værdier er, og det har gjort mig til et mere glad og eftertænksomt menneske.