En e cigaret har fået en central rolle i mit liv

 

Jeg var ryger med stort R. Ja, det var jeg en gang,  men nu er det fortid. Og dog. Nu er jeg ryger af en e cigaret med stort  R. Men jeg har ikke nogle kvaler ved dette.

Der er slet ingen skidt  følelse der. Jeg vidste ikke på forhånd, om min e cigaret ville give mig dårlig samvittighed eller ej, men  det gør den som sagt slet ikke. Jeg føler på et eller andet plan  at en e cigaret er et meget uskyldigt redskab. Jeg synes i hvert fald  at så meget andet er værre.

Og jeg har det meget hyggeligt, når jeg  sidder og ryger på min e cigaret, så det er ikke noget jeg føler  det store behov for at stoppe med. Egentlig føler jeg mig meget godt  tilfreds med mit liv, og jeg føler, at jeg har det fint som jeg har  det. Derfor er e rygning nok bare blevet en fremtidig del af mig.