køberrådgivning

Ejendomsservice med tjek på tingene: God ejendomsservice giver gladere beboere

Ejendomsservice er mere end trappevask og fejning af fortov. Ejendomsservicefirmaer varetager en lang række opgaver og står ofte for alt fra trappevask og viceværtsopgaver til flise- og facaderens.

Hvis der skal være styr på det praktiske i ejendommen, så kan det godt svare sig at overlade opgaverne et firma, der har tjek på tingene. God ejendomsservice giver nemlig gladere beboere. Her kan du læse om, hvordan Glad Ejendomsservice går til opgaverne.

En god vicevært gør beboerne trygge

God ejendomsservice er ofte bundet op på en vicevært, som beboerne kan stole på. Beboerne skal vide, at de har en ekspert, de kan ringe til, når vandhanen drypper, eller døren binder. Viceværten står for en lang række opgaver, og han sørger for at sende en fagmand ud til beboeren, når han støder på en udfordring, som han ikke selv kan klare. 

En god vicevært får opgaven til at spille: Det skal være en god oplevelse at træde ind i sin opgang, så viceværten sørger for, at trapperne bliver vasket, og pærerne bliver skiftet.

 En gårdmand giver beboerne noget pænt at kigge på

På samme måde findes der en række udendørsopgaver, som et ejendomsservicefirma tager sig af. En god gårdmand sikrer, at gården eller haven står knivskarpt, og han sørger for, at fliserne bliver renset, at facaden bliver pudset, at hækken bliver klippet, og at græsset bliver slået.

Gårdmanden giver beboerne noget pænt at kigge på, og et rart og hyggeligt gårdmiljø gør, at beboerne har lyst til at bruge de lange sommeraftenener uden døre. Det er også gårdmanden, der formidler kontakten til de fagfolk, som skal forbedre ejendommens fællesarealer.

En baggård kunne for eksempel have behov for et nyt gyngestativ til ejendommens børn, eller den kunne have behov for nogle store, flotte træer, som beboerne kan søge skygge under. Det er gårdmanden, der sørger for, at der kommer skub i tingene.