Det vigtige ved quinoa

 

quinoa Jeg har en flok ret gode venner, som jeg nok lidt for tit hænger ud sammen med. Mine venner og jeg kender faktisk hinanden så godt, at vi altid ved hvad hinanden laver, også selvom vi ikke er sammen denne dag. Vi er altså ret tætte, og vi kender hinanden ud og ind, og vi ved lige hvor langt vi kan presse hinanden. Et godt eksempel er da vi forleden var hjemme ved en af mine gode venner som hedder Kim. Kim er ret sjov, men også lidt anderledes end os andre. Kim går meget op i miljøet, og stort set alt hvad der er sundt, det var derfor da han forleden serverede noget brød for os der havde noget særlig sundt der hedder quinoa i sig, læs her, at vi for alvor begyndte at drille ham. Det sjove var at sådan noget som quinoa lige var Kim, og vi kunne derfor ikke dy os selv for lige at komme med en masse kommentarer til dette quinoa tilfælde.

Quinoa til kanten

Det viste sig så at dette quinoa tilfælde, faktisk endte med at sprede sig en del. Vi sad en dag oppe i klubhuset, hvor vi sad og snakkede og drak et par øl efter en kamp. Det er typisk her at man godt kan lide at køre lidt på hinanden. Det var derfor efter at Kim havde kørt lidt på mig, så kørte jeg lidt på ham, ved at fortælle alle andre om quinoa tilfældet. Jeg fortalte hvordan han meget ømt havde fortalt om dette vidunder produkt quinoa, og hvordan det havde være ret tamt, måden han havde gjort det på. Jeg tror jeg kørte på dette quinoa tilfælde i to minutter, og så småt begyndte de andre også at hjælpe mig med at drille Kim med quinoa. Det endte med at blive ret sjovt, men jeg vidste hele tiden, hvornår jeg gik over stregen, og jeg passede meget på at Kim ikke blev alt for sur, for jeg ved ikke om det var på grund af det sunde quinoa men Kim var nu engang den stærkeste.