Det første proteinpulver

proteinpulver Hvis jeg skal tænke tilbage på første gang jeg skulle købe noget proteinpulver, så var jeg stadigvæk en meget lille dreng. Der var altså slet ingen tvivl om, at jeg slet ikke vidste hvad der foregik. Jeg husker det nemlig sådan, at første gang at jeg fik fat i noget proteinpulver, så var det sådan, at jeg var en så lille knægt, at jeg simpelthen ikke vidste hvad der foregik. Det viste sig for det første, at jeg havde betalt alt for meget for det her proteinpulver. For det andet så var det her proteinpulver for gammelt. Det proteinpulver jeg havde købt for overpris var altså ikke bare for dyrt, det var også for gammelt, og altså så kunne jeg ikke spise det. Begge disse to ting, omkring det proteinpulver som jeg som en meget ung dreng havde købt i god tro, troede jeg derfor var i orden, og brugte det.

Korrekt indtagelse af proteinpulver

Det var sådan, at jeg ikke rigtigt vidste hvordan man skulle bruge dette proteinpulver, som rent faktisk smagte af jordbær, hvilket selvfølgelig var min ynglings smag. Det var derfor, at jeg begyndte at spise dette proteinpulver som slik. Det gjorde virkeligt at jeg ikke fik noget ud af det rent fysisk, og jeg aner slet ikke om det har haft en god eller en dårlig effekt på mig. Jeg tror dog bare at det er gået lige igennem, og jeg er sikker på, at det ikke har haft en eneste ting der skulle gøres ved det. Der er altså slet ingen tvivl om, at det helt sikkert vil ende med at vise sig, om det virkeligt kan ske noget ved at gøre det her igen. Det tror jeg dog ikke, for som sagt så er proteinpulver ikke ret skadeligt, for at sige stort set ikke skadeligt.