Den dybe sideskilning – hårmode tips fra Goldlock

Hårmoden 2013 dikterer blandt andet dyb sideskilning. Her får du en uddybning af, hvordan den dybe sideskilning kan fortolkes

Hvis du spørger nogen, hvad en dyb sideskilning er, kan du risikere to forskellige svar.

Nogle vil fortælle dig, at det er en sideskilning, der sidder lavt og tættere på øret end på dit hoveds midte. Andre vil sige, at en dyb sideskilning skal forstås som en skilning, der er så skarp, at det nærmest ser ud til, at der er barberet en linje ind i personens hår.

Så begrebet “dyb” kan altså  være lidt tvetydigt.

 

Marc Jacobs lavede dog en helgardering på 2013s forårs catwalk, da han kombinerede de to fortolkninger af den dybe sideskilning. Han arbejder således med alt fra den androgene (maskuline) kant og til den mere 60er inspirerede sideskilning, og med dette arbejde har han nærmest på egen hånd sikret den dybe sideskilning en plads i hårmoden anno 2013.

 

Særligt da han kombinerede denne side skilning med Ruby Jean Wilsons platinblonde hår.

 

Men indflydelsen fra Marc Jacobs afholder ikke den dybe sideskilning fra at kunne blive fortolket på flere måder. Og af de to nævnte sideskilninger er den skarpe sideskilning uden tvivl den mest populære i 2013 ‘s hårmode.

 

Få lavet moderigtige frisurer og hair extensions hos frisør goldock.

 

Se fotos af lave sideskilninger her, og læs med i næste uge, når din cityfrisør i København fortæller om den bløde sideskilning.