Brugte designermøbler i god behold

designermøblerJeg elsker at tage på loppemarkeder og i genbrugscentre, for at finde antikviteter og brugte designermøbler. Jeg har et lille samler gen, som jeg nok har arvet fra min far. Han samlede i stor stil på brugte designermøbler. Da jeg var knægt var jeg ofte med min far ude for at finde møbler. Han lærte mig utroligt meget om designermøbler og han er skyld i den viden jeg sidder med nu. Da min far døde for tre år siden, arvede jeg alle hans designermøbler. Mine søskende var ikke i tvivl om at det var mig der skulle have dem, selvom de havde meget værdi. Jeg frygtede lidt at vi skulle til at skændes, søskende imellem, om hvem der skulle have hvad. Men det gik helt glat, der var ingen sure miner og alle var glade, fordi vi undende hinanden det bedste. Jeg var meget glad for, at kunne overtage hans samling af brugte designermøbler. Han havde en stor samling, men han samlede udelukkende på stole.

Det var også det møbel som jeg bedst kunne lide og havde flest af. Jeg havde ikke plads til alle møblerne, så jeg valgte at lade dem udstille. Jeg kendte en mand, som havde en lille udstilling af brugte designermøbler på Vesterbro i København.

Jeg kontaktede ham og tilbød at han kunne udstille nogle af mine møbler.

Det blev han glad for at høre og takkede ja, med det samme. Det var en fornøjelse at kunne tage forbi Vesterbro engang i mellem og se mine og hans møbler stå og se godt ud. Som udgangspunkt ville jeg ikke sælge nogle af mine møbler, men da der en dag kom en meget interesseret mand og ville købe et af mine møbler, lavede jeg en aftale med manden som udstillede mine møbler. Jeg havde længe blevet varm på et af hans møbler, så vi aftalte, at vi byttede, så jeg fik hans møbel og han fik det køberen ville have, så han kunne sælge det.