Billige tørklæder i højeste kvalitet

Noget om tørklæder kalder jeg denne historie. I invitationen til i dag står der, at jeg vil fortælle om pashmina tørklæder. Det vil jeg også, men hovedparten af min historie, er egentlig en meget personlig historie, og vil handle om tre rejser, jeg har været på, som leder mit liv i sporet på alle disse pashmina tørklæder, se mere. Første rejse jeg vil fortælle om handler således ikke om tørklæder, hvordan jeg finder ud af, at historien senere kommer til at handle om dem. Denne første historie og rejse starter i Barcelona, hvor jeg i 2014/2015 læser min kandidat i internationale relationer. Jeg sidder en tirsdag i min lejlighed midt i byen og aner ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg har ingen penge -det er ikke fordi osten, rødvinen og CAVA’en er dyr, det er nok det modsat! Det er nok mængden, der har ruineret mig!

Fordele med Pashmina på nettet

Radioen spiller et af mine favorit numre, Heartbreak Hotel af Elvis Presley. Jeg har også ondt i hjertet. Jeg er meget meget glad for en pige, men jeg kan samtidig ikke få en anden pige ud af hovedet. En pige som jeg faktisk ikke har set i 4 år. Hun hedder pashmina. I kender det måske. Denne underlige fornemmelse af ikke at kunne give slip, selvom man så gerne vil og prøver, men at denne iboende følelse til sidst ødelægger de forhold og forelsker, man oprigtigt prøver med andre.
Hvad værre er, så skal jeg efter den kommende uge med påskeferie indlevere mit endelig speciale emne. Min vejleder synes ikke om mine tidligere forslag, men synes jeg skal skrive om noget EU kommissionen, handelsaftaler, traktater, tørklæder og sådan nogle kedelig ting.  Måske er det også bare bedst, for jeg aner ikke, hvad jeg har lyst til at skrive om. Hvorfor ikke billige tørklæder?