wallstickers

3 tips til indretning af børneværelset

Alle drømmer om at lave det perfekte børneværelse til deres børn. Alligevel går mange døde i projektet, fordi det kan virke uoverskueligt. Der findes uendeligt mange muligheder for indretning af børneværelser, og det kan være så svært at finde ud af, hvad man skal vælge, og hvad man skal fravælge. Her får du tre gode tips til, hvordan du indretter det perfekte børneværelse til dit barn.

Gør væggene hyggelige og levende

Børn elsker fantasier, farver og historier. Tit er vores vægge blot til afgræsning ind til et andet rum i vores hus. Du kan selvfølgelig stille et skab op af væggen eller hænge en hylde. Men du kan også vælge at inddrage væggene på dit barns værelse som en del af indretningen.

Er dit barn vil med musik og børnesange? Så lad det endeligt skinne igennem og kom det op på væggen. Måske det endda inspirere til endnu mere sang og musik hjemme hos jer. Det er almindeligt kendt, at man bliver glad af at synge – derfor er der flere gode grunde til at rumme og elske dit barns interesse for børnesange.

Har dit barn en yndlings fantasifigur?

Det kan også være, at dit barn er helt vild med en fantasifigur? Måske en Disney prinsesse eller en sej helt? Så er det da det tema det skal være! Find en projekter frem og find et billede af dit barns yndlingsfigur og lav en hel væg på dit barns værelse med det tema!

Tænk i smart opbevaring og masser af gulvplads

Når du skal indrette et børneværelse, er det en god ide at tænke lege situationer ind. Holder dit barn af lege, der kræver meget gulvplads? Så hæng det meste af opbevaringen op på væggen og skab dermed så meget gulvplads som muligt. Sørg for at gør værelset så attraktivt som muligt at være i og lege på.