Et fedt solcelleanlæg

 

Jeg kørte for nogle uger siden forbi et vildt fedt solcelleanlæg til skolen.  Det er selvfølgelig en mærkelig sætning, og det var faktisk også  helt svært at sige den. Det ændrer dog ikke på, at det var en sætning  jeg var nødt til at sige. For jeg er simpelthen nødt til at fortælle  alle jer omkring mit nye solcelleanlæg som jeg for nyligt har set. Det er altså en  ide jeg derfor har taget med til sin egen skole.

Lad mig lige forklare  jer hvad der skete igen. Det var sådan at jeg for nogle uger siden  kørte forbi et hus, der på taget af huset havde et så fedt solcelleanlæg,  at vi simpelthen var nødt til at få et magen til.

Det lyder selvfølgelig  mærkeligt, men så siger jeg at hvis du har set dette fede solcelleanlæg,  så ville du syntes at det var mærkeligt hvis jeg ikke fik lavet dette  fede solcelleanlæg på sit egen skole. Dette solcelleanlæg er altså  så fedt, at man simpelthen ikke kan lade være med at få et på sit  eget tag.